Scroll to top
ro bg

R-SHOCK WINBACK

Noul dispozitiv R-SHOCK diferă de toate celelalte dispozitive de terapie, datorită electrodului all-in-one. Un electrod – 3 efecte: defibrozarea tesuturilor, analgezic, troficitatea tesuturilor intrucat electrodul permite 3 functii all-in-1: capacitiv, rezistiv și chiar pulse(echivalentul electrostimularii de joasa frecventa). Prin urmare, acțiunea sa poate fi multiplă: localizată, superficială, profundă sau pur analgezică, cu posibilitatea combinarii acestor actiuni.

Acesta fiind de asemenea un aspect major al diferenței dintre R-SHOCK și echipamentele anterioare intrucat permite o gestionare mai exactă a efectului analgezic.

Cu R-SHOCK, puteți decide să aveți functia PULSE (frecvență joasă) doar pentru a viza efectul analgezic, fără a utiliza energie tecar (fără generare de căldură). Modul PULSE + vă permite să lucrați efectul de analgezie la trei niveluri diferite (superficial, mediu sau profund).

Mai mult confort pentru terapeut și pacient

Această actiune terapeutica analgezică este deosebit de utilă în cazurile de durere acută, când atingerea tesutului afectat al pacientului precum si/sau mobilizarea acestuia  devine aproape imposibila, datorita simptomatologiei  dureroase, intrucat cu ajutorul R-SHOCK  se produce scaderea durerii prin diminuarea pragului de activare a nociceptorilor locali. Apoi, în timpul tratamentului, acest efect face posibilă o conduita terapeutica mai rapidă si eficienta, oferind totodată mai mult confort pacientului, care are mai puține dureri. Este posibila combinarea functiei PULSE + cu tehnicile  dvs. manuale, mobilizare, fasciale, etc sau să efectuati in continuare tratamentul cu energia TECAR, beneficiind în același timp de efectul său termic și biologic.

Terapeutul poate decide, de asemenea, să combine energia TECAR cu functia PULSE pentru a obține efectul de analgezie si vascularizatie, producandu-se astfel diminuarea pragului de activare a nociceptorilor prin reducerea presiunii asupra acestora.

R-SHOCK vine in ajutorul terapeutului prin  noile sale caracteristici si anume: modul de alternare a două secunde de energie TECAR și două secunde functia PULSE, pentru o gestionare mai precisă si de durata a efectului analgezic. Acest lucru face ca R-SHOCK să fie deasemenea și mai eficient în reducerea fibrozei musculare si/sau cicatriceale sau în tratarea problemelor fibroase articulare (de exemplu cotul tenismenului, anchiloza articulara ca urmare a unei inflamatii prelungite a capsulei articulare, etc), prin posibilitatea utilizarii energiei acestuia ca si tehnica de utilizare punctiforma.

Caracteristici tehnice:

  • frecventa: 300 Khz;
  • putere: 100-240 Vac 50/60Hz;
  • functii: Tecar, Pulse, Pulse +, MIX, LOOP, SHOCK, DYNAMIC TECAR, DYNAMIC PULSE;
  • durata tratament : 0 -30 min.

Accesorii:

  • aplicator mobil Fractal Ret;
  • electrod de retur mobil;
  • placa de retur fixa.
R-SHOCK WINBACK

A Introduction to R-Shock

Solicită ofertă:

Numele
Este necesar.
Este necesar.
Prenumele
Este necesar.
Este necesar.
Telefon
Este necesar.
Este necesar.
E-mail
Este necesar.
Este necesar.
Denumirea echipamentului pentru care solicitați oferta:
Completeză cu numele echipamentului dorit. Este necesar.
Completeză cu numele echipamentului dorit. Este necesar.
Field is required!
Field is required!

Abonează-te la Newsletter