Aparatul CPM Kinetec Spectra Knee: Esențial pentru Reabilitarea Postoperatorie a Membrelor Inferioare

Distribuie aceasta postare

Aparatul CPM Kinetec Spectra Knee este un instrument de bază pentru reabilitarea postoperatorie a membrelor inferioare. În ultimii ani, terapeuții au început să își echipeze clinicile cu echipamente de trasabilitate, necesare pentru măsurarea performanței și adaptarea tratamentului pe baza datelor precise.

Această abordare nu mai este doar o preferință tehnologică, ci o cerință impusă de standardele actuale de transparență și eficiență în îngrijirea pacienților. În acest context, Kinetec a dezvoltat un produs nou, caracterizat prin ușurință în utilizare, eficiență și performanță superioară.

Beneficii pentru Medici și Terapeuți:

Feedback profesional: Kinetec® oferă un instrument profesional de feedback pentru medici, kinetoterapeuți și pacienți, facilitând o comunicare clară și obiectivă între toate părțile implicate în tratament.

Programare simplificată: Protocolul de mișcare pasivă continuă (CPM) este ușor de programat, reducând timpul necesar pentru configurarea tratamentului și permițând o focalizare mai mare asupra nevoilor individuale ale pacienților.

Personalizarea tratamentului: Fiecare pacient beneficiază de un protocol personalizat, adaptat specific condițiilor și obiectivelor sale terapeutice, asigurând astfel un plan de tratament precis și eficient.

Monitorizare precisă: Progresul pacientului poate fi monitorizat cu acuratețe pe toată durata tratamentului, oferind date valoroase pentru ajustarea intervențiilor terapeutice.

Date detaliate: Colectarea de date precum timpul, amplitudinea mișcării, încărcătura și viteza oferă o imagine detaliată a performanței și răspunsului pacientului la tratament.

Beneficii pentru Pacienți:

Accesibilitate și portabilitate: Fiecare pacient primește un dispozitiv USB individual pe care sunt salvate toate datele de tratament, asigurând astfel accesibilitatea și portabilitatea informațiilor.

Structură clară a terapiei: Sesiunile de terapie pot fi programate pentru întreaga durată a tratamentului, oferind o structură clară și previzibilă a procesului terapeutic.

Interfață intuitivă: Interfața ușor de utilizat facilitează înțelegerea aparatului atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienți.

Evaluări grafice: Evaluările grafice sunt ușor accesibile, permițând vizualizarea și înțelegerea progresului tratamentului de către profesioniști și pacienți.

Avantajele Închirierii Aparatului CPM Kinetec Spectra Knee:

Pacienții pot beneficia de tehnologia avansată de recuperare la domiciliu, evitând astfel deplasările frecvente la clinică. Închirierea este benefică pentru pacienții cu mobilitate redusă sau cei care locuiesc la distanțe considerabile de centrele medicale.

Monitorizarea în timp real a progresului tratamentului permite ajustări rapide și eficiente ale protocolului terapeutic, asigurând o abordare personalizată și optimizată a recuperării.

Datele colectate în timp real pot fi împărtășite, facilitând o colaborare strânsă între pacienți și terapeuți, asigurând că toate ajustările sunt bine informate și benefice pentru progresul tratamentului.

Închirierea aparatului poate fi o opțiune mai economică comparativ cu achiziționarea acestuia, permițând pacienților să beneficieze de tehnologie avansată fără a face o investiție mare.

Prin închirierea aparatului Kinetec CPM Spectra Knee, pacienții pot beneficia de o recuperare mai eficientă și comodă, având acces la tehnologie de vârf și monitorizare constantă, într-un mod accesibil și personalizat.

Kinetec (Mișcare Continuă Pasivă) și Vibramoov

Vibramoov este un sistem inovator de neuro-reabilitare a sistemului locomotor prin Stimulare Funcțională Proprioceptivă (SFP). Acesta utilizează protocoale variate și un kit complet, adaptat unei game largi de indicații terapeutice.

Vibramoov revoluționează recuperarea funcțională prin restabilirea coordonării între mișcare și informațiile neurosenzoriale, una dintre principalele provocări ale neuroreabilitării. Dispozitivul unic folosește stimularea proprioceptivă funcțională și vibrația focalizată pentru a crea iluzia mișcării și a declanșa mișcarea reală. Astfel, menține interacțiunea funcțională pe tot parcursul procesului de recuperare și stimulează sistemul nervos cu informații senzoriale naturale.

Beneficiile Stimulării Proprioceptive Funcționale

  • Accelerarea recuperării mobilității articulare
  • Ameliorarea durerii
  • Îmbunătățirea acceptabilității ședințelor de Mișcare Pasivă Continuă (CPM)
  • Consolidarea propriocepției
  • Fortificarea musculară
  • Reducerea compensării musculare
  • Reducerea reflexului de protecție

Vibramoov are ca obiectiv restabilirea mișcării fluide și fără durere, prin maximizarea activității buclelor senzorimotorii și consolidarea propriocepției, pentru a obține rezultate terapeutice superioare.

Citeste mai mult

Știri Reo Medical

REO Medical la Congresele de toamnă 2023

Evenimentele din această toamnă ne-au oferit posibilitatea de a împărtăși experiențe, tehnologii noi și metode de tratament cu experții din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei. REO

Știri Reo Medical

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?