Scroll to top

Tecar Winback 3S Professional

Tecar-Winback-3S-Professional-n

TECAR WINBACK MEDICAL echipamentul poate fi folosit în atât în cazuistică medicală acută, cât și cronică. În acest domeniu, veți vedea rezultatele tratamentului de la prima sedintă (creșterea mobilitătii articulare, instalarea efectului analgezic și revascularizare). Stimularea metabolismului celular grăbește procesul de vindecare.

EFECTE TERAPEUTICE

Efect analgezic și anti-inflamator, întreruperea cercului vicios al durerii / inflamație / rigiditate, creșterea mobilității articulare, scăderea edemului, drenaj, efuziune hematică.

REUMATOLOGIE

Sindroame artrozice: combaterea durerii, drenaj profund al edemului, eliberarea miscărilor.

Tendinopatii acute și cronice, epicondilalgii, cervicalgii, lombalgii comune acute și cronice, capsulite, rigiditate articulară.

DURERE

Eliminarea rapidă a durerii este decisivă pentru o recuperare eficientă. Astfel, terapeutul poate să inceapă tratamentele prin acțiuni mai rapide și mai profunde. Efectul analgezic se instalează în mod durabil pentru mai mult de 48 de ore.

DRENAJ LIMFATIC

Energia WINBACK optimizează manevrele de aspirație, de împingere, de resorbție și accelerează tehnicile manuale ale drenajului limfatic. Cu toate că efectele sunt imediate, tratametul se concentrează pe efectul mecanic, adică pe evacuarea rapidă și eficientă a excesului de fluid.
Durată: între 10 și 25 de minute. Număr de ședințe: între 3 și 7
Frecvență: 1 / săptămană – Intensiv: 3 / săptămană.

WINBACK SPORT oferă o gamă completă de tratamente, efectuate de profesioniști calificați din domeniul sănătătii, într-un mediu relaxant. Sportivul beneficiază de un tratament exclusiv și personalizat. În urmă unei diagnosticări, este dezvoltat un program tintă, cu respectarea regulilor de bază ale prevenției vis-a-vis de condiția fizică a sportivului.

WINBACK Sport joacă un rol important în obținerea performanței. Prin intermediul unor protocoale bine determinate, kinetoterapeutul va asocia masajul cu energia WinBack, pentru a accelera recuperarea sportivului după un efort intens.

TRAUMATOLOGIE

WINBACK Sport este utilizat în cazul traumatismelor musculare și scheletice acute. Energia WINBACK, asociată unui tratament imediat, reduce amploarea traumatismului și oferă sportivului posibilitatea unei reîntoarceri mai rapide și mai eficace la activitatea fizică.
Traumatismele provoacă contuzii, ele sunt tratate imediat pentru restructurarea țesutului lezat și stoparea procesului inflamator. În faza preoperatorie, efuziunile și edemele, sunt reduse pentru a ușura astfel intervenția chirugicală. În fază postoperatorie, complicațiile terapeutice sunt reduse.

WINBACK SPORT

INDICAȚII

Entorse, rupturi musculare, fracturi, ligamentoplastii, proteze și osteosinteze. Post-traumatic acut (Ziua 1-Ziua 3, utilizare exclusiv în mod non-termic): antialgic și antiinflamator, antiedematos. Post-traumatic cronic sau sechelar: acțiune fibrolitică.

REFACERE

După o competiție, un masaj profund cu echipamentul WINBACK destinde în mod eficient mușchii care au fost puși la grea încercare de către efortul intensiv. Aceste gesturi stimulante și relaxante repun mai rapid în funcțiune structură biomecanică, redând în același timp tonicitatea mușchilor. Contracturi musculare, rigiditate, leziuni musculare recente sau mai vechi: întinderi, rupturi, contuzii musculare.

PREVENȚIE

Misiunea terapeutului este aceea de a identifica punctele slabe ale funcțiilor biomecanice ale pacientului, cărora le va asocia un program de stimulare și de recuperare pentru prevenția oricărui tip de traumatism. Apoi va corectă postură sportivului pentru a evita pozițiile vicioase care slăbesc aceste funcții.

„Sunt Cheick Kongo, veteranul UFC și Bellator al categoriei grea a luptătorilor MMA. Vreau să vă îndreptați atenția asupra acestui dispozitiv medical, un dispozitiv care a influențat foarte mult propria mea recuperare fizică. WINBACK are capacitatea de a ajuta toți sportivii din lume să revină înapoi la joc, cu rezultate reale și accelerate.”

cheick-kongo
Winback Tecartherapy

CARACTERISTICI TEHNICE:

 • dispozitiv profesional pentru proceduri de diatermie (TECAR);
 • tipuri de efecte: atermic, încălzire ușoară, încălzire puternică, hipertermie;
 • diatermia stimulează producția de căldură endogena în țesuturi
  prin interacțiunea câmpului electromagnetic și țesut. Căldura este produsă într-un mod controlat uniform. Interacțiunea electromagnetică produce fluxuri ionice și în consecintă crește fluxul sanguin în zonă tratată. Acest proces stimulează eliberarea de substanțe endogene (în special cortizol și endorfinele) care sunt indispensabile în procesul de reducere a inflamațiilor, durerilor și edemelor;
 • interfață simplă, intuitivă, cu ecran tactil de mari dimensiuni;
 • posibilitatea setării parametrilor terapeutici: putere, timp de terapie, mod capacitiv/ rezistiv, funcții suplimentare ale terapiei: profunzime, intensitate, terapii combinate etc;
 • tipuri multiple de emisii pentru fiecare mod de funcționare (rezistiv/ capacitiv) – cu efecte de suprafață, în profunzime, combinate;
 • aplicatori moderni, ce permit terapeutului să combine terapia TECAR (emisia aparatului), cu propria terapie (efectuată manual) și cu tehnicile de manipulare;
 • aplicatori flexibili, ce conferă terapeutului posibilitatea de a efectua terapii specifice kinetoterapiei (inclusiv cu pacientul în mișcare) simultan cu transferul de energie (TECAR);
 • aplicatori ficși, ce se pot fixa pe pacient, astfel încât terapeutul să aibe posibilitatea efectuării de tratamente complexe, combinând efectele benefice ale diatermiei cu terapia manuală;
 • înglobează o elemente și funcții ce revoluționează tehnologia TECAR. Acestea permit accelerarea apariției efectelor benefice la pacient și remanentă efectelor pentru un timp îndelungat;
 • design modern;
 • dispozitiv compact, ce poate fi ușor transportat.

TECAR WINBACK 3S PROFESSIONAL

 • aplicații medicale, sportive;
 • accesorii: sondă CET/ DEEPCET (capacitivă), sondă REȚ / RET+ (rezistivă), 3 electrozi capacitivi, 3 electrozi rezistivi, electrod retur metalic, Tecar FIX, Tecar FLEX, stativ, suport metalic pentru accesorii.

Opțional: WinBack 3.0 – electrod bi-activ

Winback Medical - Aplicatii practice 1

Winback Medical - Medica 2015 Dusseldorf

Solicită ofertă:

Este necesar.
Este necesar.
Este necesar.
Este necesar.
Denumirea echipamentului pentru care solicitați oferta:
Completeză cu numele echipamentului dorit. Este necesar.
Field is required!

Abonează-te la Newsletter