Tecar Winback 3S Professional

TECAR WINBACK MEDICAL echipamentul poate fi folosit in atat in cazuistică medicală acută, cat și cronică. În acest domeniu, veți vedea rezultatele tratamentului de la prima ședință (creșterea mobilității articulare, instalarea efectului analgezic și revascularizare). Stimularea metabolismului celular grabește procesul de vindecare.

EFECTE TERAPEUTICE

Efect analgezic și anti-inflamator, întreruperea cercului vicios al durerii / inflamație / rigiditate, cresterea mobilitații articulare, scaderea edemului, drenaj, efuziune hematică.
REUMATOLOGIE
Sindroame artrozice: combaterea durerii, drenaj profund al edemului, eliberarea mișcărilor.
Tendinopatii acute și cronice, epicondilalgii, cervicalgii, lombalgii comune acute și cronice, capsulite, rigiditate articulară.
DURERE
Eliminarea rapidă a durerii este decisivă pentru o recuperare eficientă. Astfel, terapeutul poate să înceapă tratamentele prin acțiuni mai rapide și mai profunde. Efectul analgezic se instalează în mod durabil pentru mai mult de 48 de ore.
DRENAJ LIMFATIC
Energia WINBACK optimizează manevrele de aspirație, de împingere, de resorbție și accelerează tehnicile manuale ale drenajului limfatic. Cu toate că efectele sunt imediate, tratametul se concentrează pe efectul mecanic, adică pe evacuarea rapidă și eficientă a excesului de fluid.
Durată: între 10 și 25 de minute. Număr de ședințe: între 3 și 7
Frecvență: 1 / săptămână - Intensiv: 3 / săptămână.

WINBACK SPORT oferă o gamă completă de tratamente, efectuate de profesioniști calificați din domeniul sănătății, într-un mediu relaxant. Sportivul beneficiază de un tratament exclusiv și personalizat. În urma unei diagnosticări, este dezvoltat un program țintă, cu respectarea regulilor de bază ale preventiei vis-a-vis de condiția fizică a sportivului.
WINBACK Sport joacă un rol important în obținerea performanței. Prin intermediul unor protocoale bine determinate, kinetoterapeutul va asocia masajul cu energia WinBack, pentru a accelera recuperarea sportivului după un efort intens.

TRAUMATOLOGIE

WINBACK Sport este utilizat in cazul traumatismelor musculare și scheletice acute. Energia WINBACK, asociată unui tratament imediat, reduce amploarea traumatismului și oferă sportivului posibilitatea unei reîntoarceri mai rapide și mai eficace la activitatea fizică.
Traumatismele provoacă contuzii, ele sunt tratate imediat pentru restructurarea țesutului lezat și stoparea procesului inflamator. În faza preoperatorie, efuziunile și edemele, sunt reduse pentru a ușura astfel intervenția chirugicală. În fază postoperatorie, complicatiile terapeutice sunt reduse.

INDICAȚII

Entorse, rupturi musculare, fracturi, ligamentoplastii, proteze și osteosinteze. Post-traumatic acut (Ziua 1-Ziua 3, utilizare exclusiv în mod non-termic): antialgic și antiinflamator, antiedematos. Post-traumatic cronic sau sechelar: acțiune fibrolitică.

REFACERE

După o competiție, un masaj profund cu echipamentul WINBACK destinde în mod eficient mușchii care au fost puși la grea încercare de catre efortul intensiv. Aceste gesturi stimulante și relaxante repun mai rapid în funcțiune structura biomecanică, redând în același timp tonicitatea mușchilor. Contracturi musculare, rigiditate, leziuni musculare recente sau mai vechi: întinderi, rupturi, contuzii musculare.

PREVENTIE

Misiunea terapeutului este aceea de a identifica punctele slabe ale funcțiilor biomecanice ale pacientului, cărora le va asocia un program de stimulare și de recuperare pentru prevenția oricărui tip de traumatism. Apoi va corecta postura sportivului pentru a evita pozitiile vicioase care slăbesc aceste funcții.

Cheick Kongo

 

«Sunt Cheick Kongo, veteranul UFC si Bellator al categoriei grea a luptatorilor MMA. Vreau să vă indreptați atenția asupra acestui dispozitiv medical, un dispozitiv care a influențat foarte mult propria mea recuperare fizică. WINBACK are capacitatea de a ajuta toți sportivii din lume să revina înapoi la joc, cu rezultate reale și accelerate. »

 

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

- dispozitiv profesional pentru proceduri de diatermie (TECAR);
- tipuri de efecte: atermic, incalzire usoara, incalzire puternica, hipertermie;
- diatermia stimuleaza productia de caldura endogena in tesuturi
prin interacțiunea câmpului electromagnetic și țesut. Căldura este produsă într-un mod controlat uniform. Interactiunea electromagnetica produce fluxuri ionice și în consecință crește fluxul sanguin în zona tratată. Acest proces stimuleaza eliberarea de substante endogene (în special cortizol și endorfinele) care sunt indispensabile in procesul de reducere a inflamatiilor, durerilor și edemelor;
- interfata simpla, intuitiva, cu ecran tactil de mari dimensiuni;
- posibilitatea setarii parametrilor terapeutici: putere, timp de terapie, mod capacitiv/ rezistiv, functii suplimentare ale terapiei: profunzime, intensitate, terapii combinate etc;
- tipuri multiple de emisii pentru fiecare mod de functionare (rezistiv/ capacitiv) – cu efecte de suprafata, in profunzime, combinate;
- aplicatori moderni, ce permit terapeutului sa combine terapia TECAR (emisia aparatului), cu propria terapie (efectuata manual) si cu tehnicile de manipulare;
- aplicatori flexibili, ce confera terapeutului posibilitatea de a efectua terapii specifice kinetoterapiei (inclusiv cu pacientul in miscare) simultan cu transferul de energie (TECAR);
- aplicatori ficsi, ce se pot fixa pe pacient, astfel incat terapeutul sa aibe posibilitatea efectuarii de tratamente complexe, combinand efectele benefice ale diatermiei cu terapia manuala;
- inglobeaza o elemente si functii ce revolutioneaza tehnologia TECAR. Acestea permit accelerarea aparitiei efectelor benefice la pacient si remanenta efectelor pentru un timp indelungat.
- design modern;
- dispozitiv compact, ce poate fi usor transportat.

TECAR WINBACK 3S PROFESSIONAL

- aplicatii medicale, sportive;
- accesorii: sonda CET/ DEEPCET (capacitiva), sonda RET / RET+ (rezistiva), 3 electrozi capacitivi, 3 electrozi rezistivi, electrod retur metalic, Tecar FIX, Tecar FLEX, stativ, suport metalic pentru accesorii.

Optional: WinBack 3.0 – electrod bi-activ

  • tecar
  • Flex pad tecar winback
  • tecar