Tecar Winback 3SE Professional

Tecar WINBACK 3SE - Winback Beauty acționează în sinergie cu expertiza dumneavoastra pentru a aduce un răspuns eficient, rapid și de lungă durată pentru condiții care, până în prezent, au fost considerate greu de rezolvat. De exemplu, celulita fibroasă, depozitele adipoase localizate, ptoza abdominală etc.

ELIMINARE TESUT ADIPOS & REMODELARE

Energia Tecar WINBACK 3SE permite, de asemenea, remodelarea zonelor dificile, precum abdomenul, celulita moale sau chiar celulita fibroasă.
Reducerea tuturor tipurilor de celulita, a depozitelor de grăsime și a reținerilor de apă. Tecar WINBACK  3SE are un efect direct de reducere a imperfecțiunilor în zonele de acumulare (abdomen, șolduri, coapse) acționând prin efect diatermic și ciculator. Diminuarea volumului reduce presiunea pe hipodermă, estompând efectul de coajă de portocală. WINBACK este, deci, un răspuns ideal pentru diminuarea și eliminarea imperfecțiunilor, în profunzime.
Exemplu Fiziopatologic: Celulita Fibroasă. Acțiune antialgică, apoi îndepărtarea aderențelor cu o
hipertermie localizată. Tehnică: masaj ușor apoi frământare în TECAR 3.0 (DUAL ACTIVE) pentru un
tratament focalizat, în vederea eliberării tensiunilor.
Exemplu Fiziopatologic: Depozit adipos local. Activare celulară – Diatermie. Tehnică: stimul Reflex și Limfatic. Masaj în profunzime în TECAR 1.0 (MOBILE FIX) pentru stimularea locală și declanșarea procesului de eliminare a celulelor adipoase.

TONIFIERE & REGENERARE

Energia Tecar WINBACK 3SE regenerează și revitalizează toate straturile dermei, stimulând în profunzime resursele naturale ale corpului. Fața își regăsește astfel o strălucire naturală, vizibilă de la prima ședință.
Regenerarea epidermei și gomajul imperfecțiunilor.
WINBACK stimulează fibroblastele și favorizează producția de colagen și de elastină, efectul fiind unul de fermitate. Încălzirea în mod selectiv a țesuturilor produce refacerea cutanată, mulțumită acțiunii sale asupra colagenului. Acțiunea profundă a capetelor MIX concentrează energia pe straturile pielii.
Exemplu Fiziopatologic: ptoza abdominală. Activare celulară (viscerală și musculară). Tehnică: mobilizare manuală în combinație cu exerciții fizioterapeutice sau cu echipament de consolidare musculară. Utilizarea TECAR 2.0 (DUAL FIX)
Exemplu Fiziopatologic: destinderea pielii. Reactivare a fibroplastului și angajare a micro-capilarelor.
Tehnică: aplicare localizată cu un ușor masaj corporal/facial în TECAR 4.0 pentru atingerea tuturor straturilor pielii.
Un profesionist care este echipat cu WINBACK nu este îngrijorat de aceste patologii fiziologie.
WINBACK funcționează cu expertiza dumneavoastra, metodele de lucru, timpul de tratament, și desigur, profilul fiziologic al clientului, în scopul de a oferi un răspuns adecvat.

CARACTERISTICI TEHNICE TECAR WINBACK 3SE:

- aplicatii medicale, estetica si modelare corporala;
- echipament identic cu WinBack 3S, avand in puls posibilitatea de a efectua tratamente la nivel tegumentar, cu aplicatii in estetica, dermatologie etc;
- frecvente de lucru: 0,3; 0,5 si 1 Mhz;
- aplicatori combinati cu 3 poli MIX 3 POLE, in doua dimensiuni (pentru corp si pentru fata) ce pot fi setati inclusiv pentru stimulari extreme de superficiale (cativa milimetri);
- aplicatori combinati cu 6 poli MIX 6 HEXAPOLE, pentru corp, cu rezultate remarcabile in ceea ce priveste accelerarea drenajului limfatic;
- accesorii standard: sonda CET/ DEEPCET (capacitiva), sonda RET (rezistiva), 3 electrozi capacitivi, 3 electrozi rezistivi, 1 electrod MIX 6, 2 electrozi MIX3 (fata, corp), electrod retur metalic, Tecar FIX, Tecar FLEX, stativ, suport metalic pentru accesorii.

Optional: WinBack 3.0 – electrod bi-activ.

  • Back3E Winback