Scroll to top

Tecar Winback 3SE Professional

Tecar WINBACK 3SE – Winback Beauty actionează în sinergie cu expertiza dumneavoastră pentru a aduce un răspuns eficient, rapid și de lungă durată pentru condiții care, pană în prezent, au fost considerate greu de rezolvat. De exemplu, celulită fibroasă, depozitele adipoase localizate, ptoză abdominală etc.

ELIMINARE ȚESUT ADIPOS & REMODELARE

Energia Tecar WINBACK 3SE permite, de asemenea, remodelarea zonelor dificile, precum abdomenul, celulită moale sau chiar celulită fibroasă. Reducerea tuturor tipurilor de celulită, a depozitelor de grăsime și a reținerilor de apă. Tecar WINBACK 3SE are un efect direct de reducere a imperfecțiunilor în zonele de acumulare (abdomen, șolduri, coapse) acționând prin efect diatermic și ciculator. Diminuarea volumului reduce presiunea pe hipodermă, estompând efectul de coajă de portocală. WINBACK este, deci, un răspuns ideal pentru diminuarea și eliminarea imperfecțiunilor, în profunzime.

Exemplu Fiziopatologic: Celulită Fibroasă. Acțiune antialgică, apoi indepărtarea aderențelor cu o hipertermie localizată. Tehnică: masaj ușor apoi frămantare în TECAR 3.0 (DUAL ACTIVE) pentru un tratament focalizat, în vederea eliberării tensiunilor.

Exemplu Fiziopatologic: Depozit adipos local. Activare celulară – Diatermie. Tehnică: stimul Reflex și Limfatic. Masaj în profunzime în TECAR 1.0 (MOBILE FIX) pentru stimularea locală și declanșarea procesului de eliminare a celulelor adipoase.

TONIFIERE & REGENERARE

Energia Tecar WINBACK 3SE regenerează și revitalizează toate straturile dermei, stimulând în profunzime resursele naturale ale corpului. Față își regăseste astfel o strălucire naturală, vizibilă de la prima sedintă. Regenerarea epidermei și gomajul imperfecțiunilor. WINBACK stimulează fibroblastele și favorizează producția de colagen și de elastină, efectul fiind unul de fermitate. Incălzirea în mod selectiv a țesuturilor produce refacerea cutanată, multumită acțiunii sale asupra colagenului. Acțiunea profundă a capetelor MIX concentrează energia pe straturile pielii.
Exemplu Fiziopatologic: ptoză abdominală. Activare celulară (viscerală și musculară). Tehnică: mobilizare manuală în combinație cu exerciții fizioterapeutice sau cu echipament de consolidare musculară. Utilizarea TECAR 2.0 (DUAL FIX)
Exemplu Fiziopatologic: destinderea pielii. Reactivare a fibroplastului și angajare a micro-capilarelor. Tehnică: aplicare localizată cu un ușor masaj corporal/facial în TECAR 4.0 pentru atingerea tuturor straturilor pielii. Un profesionist care este echipat cu WINBACK nu este îngrijorat de aceste patologii fiziologie.

WINBACK functionează cu expertiză dumneavoastră, metodele de lucru, timpul de tratament, și desigur, profilul fiziologic al clientului, în scopul de a oferi un răspuns adecvat.

Tecar Winback 3SE Professional
Tecar Winback 3SE Professional
Tecar Winback 3SE Professional

CARACTERISTICI TEHNICE TECAR WINBACK 3SE:

  • aplicații medicale, estetică și modelare corporală;
  • echipament identic cu WinBack 3S, având în puls posibilitatea de a efectuă tratamente la nivel tegumentar, cu aplicații în estetică, dermatologie etc;
  • frecvențe de lucru: 0,3; 0,5 și 1 Mhz;
  • aplicatori combinați cu 3 poli MIX 3 POLE, în două dimensiuni (pentru corp și pentru față) ce pot fi setați inclusiv pentru stimulări extreme de superficiale (câțiva milimetri);
  • aplicatori combinați cu 6 poli MIX 6 HEXAPOLE, pentru corp, cu rezultate remarcabile în ceea ce privește accelerarea drenajului limfatic;
  • accesorii standard: sondă CET/ DEEPCET (capacitiva), sondă REȚ (rezistivă), 3 electrozi capacitivi, 3 electrozi rezistivi, 1 electrod MIX 6, 2 electrozi MIX3 (față, corp), electrod retur metalic, Tecar FIX, Tecar FLEX, stativ, suport metalic pentru accesorii.

Opțional: WinBack 3.0 – electrod bi-activ.

Winback Beauty

Winback Medical - Prezentare generala

Solicită ofertă:

Numele
Este necesar.
Prenumele
Este necesar.
Telefon
Este necesar.
E-mail
Este necesar.
Denumirea echipamentului pentru care solicitați oferta:
Completeză cu numele echipamentului dorit. Este necesar.
Field is required!

Abonează-te la Newsletter