Despre Noi

Lumea se schimbă, industriile se redefinesc, tehnologia își pune amprenta pe viața noastră de zi cu zi impunând un ritm nou și standarde mult mai înalte.

Noi, REO Medical, ne propunem să redefinim zona de recuperare medicală, acesta fiind motivul pentru care începând cu 2014 am ales să importăm aparatură medicală de ultimă generație de la furnizori internaționali, leaderi în domeniul recuperării medicale. Ca rezultat al efortului nostru constant, azi, ne mândrim cu faptul că suntem leaderi pe piața din România în domeniul recuperării medicale robotizate, cu faptul că suntem distributori exclusivi pentru furnizori precum Winback, Lojer, Chattanooga, Motorika, imoove, Alter G și cu un portofoliu de peste 500 de produse și peste 700 de clienți.

Redefinirea recuperării medicale nu ar fi posibilă fără un proces continuu de învățare, de aceea, zi de zi, construim și în acest sens. Acesta este unul dintre motivele pentru care organizăm constant cursuri și sesiuni de instruire a personalului medical. În plus, oferim servicii de consultanță, instalare, service și mententanță. Toate aceste servicii se regăsesc în toate domeniile noastre de expertiză:

1. Medical – recuperare medicală și neurologică

2. Medicină sportivă

3. Fitness

4. Wellness și remodelare corporală

Vrei să știi mai multe? Sună-ne:

Echipa de profesioniști REO Medical

“Împreună redefinim recuperarea medicală, stabilim noi standarde și construim”

Am înființat în 2014 compania REO Medical cu gândul de a redefini domeniul recuperării medicale și a aborda diferit acest domeniu, atât din prisma echipamentelor oferite, cât și a colaborării cu clienții noștri. Astfel, am construit o echipă de experți și un portofoliu de produse de ultimă generație care ne-a permis astfel să conturăm o comunitate în rândul clienților noștri având astfel șansa să creștem zi de zi, să educăm și să redefinim domeniul recuperării medicale.

Cristian Pestrițu

Fondator & CEO,
REO Medical

Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?