Aparate Winback Tecar pentru Fizioterapie

Cele mai noi aparate Tecar pentru clinici de fizioterapie.

WINBACK TECAR – Capacitive and Resistive Energy Transfer – reprezintă o metodă terapeutică non-invazivă, dezvoltată în ultimii ani, folosită cu succes în procesul de prevenire a leziunilor și a bolilor inflamatorii, dar mai ales în reabilitarea musculară, a tendoanelor și în patologiile osteoarticulare.

Mecanismul terapiei Winback TECAR este bazat pe dezvoltarea unor energii în interiorul corpului (energie endogenă), urmărindu-se astfel accelerarea efectelor analgezice și biostimulente, procese pe care în mod natural organismul le-ar realiza într-un timp mult mai îndelungat.

Principalul beneficiu al acestei tehnici este dat de faptul că permite o combinație profundă a acțiunilor terapeutice fără contraindicații precum supraîncălzirea suprafeței tegumentare sau dispersia energiei în primele straturi ale țesutului biologic.

Energia WINBACK este un curent de înaltă frecvență, variind între 300 KHz și 1 MHz, care accelerează „regenerarea naturală” a țesuturilor biologice.

Datorită intensității sale scăzute, este în totalitate non-invazivă și 100% naturală pentru corpul uman.

Multidisciplinaritatea terapiei Winback TECAR a fost demonstrată de-a lungul timpului, astfel că aceasta se folosește în:
•  Recuperare medicală – Winback Physio;
•  Traume sportive – Winback Sport;
•  Afecțiuni ginecologice și urologice – Winback Women.

Cere mai multe detalii

Persoana

Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?