ExoAtlet

Reabilitarea cu ExoAtlet reprezintă o combinație a antrenamentului tradițional alături de exoscheleți, acest proces conducând la o mai bună stare de sănătate a pacientului și recuperarea capacității de mișcare fie ea parțială sau în totalitate.    

ExoReabilitarea începe într-un spital în prima etapă a recuperării, după ce starea pacientului s-a stabilizat. În a doua și a treia etapă, procedura se schimbă: ședințele se desfășoară în regim ambulatoriu, de mai multe ori pe săptămână, în unități medicale. Pacienții care nu se pot deplasa la un spital pot alege să se antreneze la domiciliu sub supravegherea unor echipe medicale mobile.

Mersul în exoschelet ajută la dezvoltarea de noi căi neurologice atât în creier, cât și în măduva spinării. De fiecare dată când picioarele pacienților ating pământul, acestea produc semnale care ajung la creierul lor. Făcând acest lucru într-un tipar ciclic asemănător mersului natural, exoscheletul oferă un stimul puternic pentru restabilirea sensibilității și a mersului independent.

O creștere ulterioară a calității vieții aduce înapoi dorința de a trăi, dorința de a se face bine și sentimentul de apartenență la societate. Beneficiile ExoReabilitării nu constau doar în funcția sa de restaurare, ci și în integrarea socială și emoțională a persoanelor cu tulburări locomotorii.

Cere mai multe detalii

Persoana

Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?