Sistemul de reabilitare cu inteligență artificială Gait Better

Platforma de mers de la GaitBetter adaugă realitatea virtuală benzilor de alergat existente, transformându-le în dispozitive motor-cognitive inteligente, personalizate și sigure.

GaitBetter este un program integrat cu realitatea virtuală, conceput pentru a reduce riscul de căderi și pentru a crește mobilitatea pacienților care îl utilizează. Programul utilizează o bandă de alergat cu un ham, însoțit de un ecran și un senzor pentru a capta mișcările în timp real.

Studiile promițătoare efectuate pentru a testa eficacitatea programului au arătat o reducere de 50% a numărului total de căderi!

Acest procent este în continuă creștere pe măsură ce tot mai mulți pacienți îl folosesc. 

aparat de recuperare gait better

Cere mai multe detalii

Persoana

Bazată pe cercetări științifice solide, dezvoltate de neurologi de renume mondial și eficiența dovedită în studii clinice, tehnologia benzii de alergat cu realitate virtuală de la GaitBetter este o intervenție recunoscută la nivel mondial.

Pentru cine este destinat sistemul Gait Better?

GaitBetter poate fi utilizat de oricine are dificultăți de mers sau este expus riscului de cădere. Mulți terapeuți  folosesc acest instrument ca parte a sesiunilor normale de tratament pentru a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților. 

Utilizând platforma de mers cu realitate virtuală de la GaitBetter, abordarea inovatoare motor-cognitivă pentru reabilitarea mersului și prevenirea căderilor, s-a dovedit a fi superioară antrenamentului motor simplu. Prin adăugarea unei experiențe de realitate virtuală la antrenamentul pe bandă de alergat, sistemul permite pacienților să exerseze situații din viața reală, cum ar fi mersul într-un parc sau pe străzile aglomerate ale orașului, în siguranța clinicii.

Antrenamentele multitasking, care combină luarea deciziilor, sarcinile de memorie și exercițiile de atenție, îmbunătățesc semnificativ echilibrul dinamic, rezistența, strategiile de mers și funcțiile cognitive. Acestea, împreună cu alte caracteristici ale produsului, duc la îmbunătățiri rapide și durabile ale abilităților de mers si la creșterea încrederii în sine.

Platforma de mers cu realitate virtuală de la GaitBetter permite terapeuților să personalizeze complet antrenamentul în funcție de nevoile și capacitățile specifice ale fiecărui pacient. Se poate selecta tipul, dimensiunea, partea și frecvența obstacolelor, se poate stabili nivelul de încărcare cognitivă, timpul de reacție și mediul de mers, toate acestea de pe tabloul de bord intuitiv cu ecran tactil. Terapeuții pot, de asemenea, utiliza modul ‘Auto-Pilot’ al GaitBetter pentru a oferi antrenamentul potrivit fiecărui pacient.

Afectiuni tratate cu ajutorul Gait Better

 • Accidentul vascular cerebral;
 • Parkinson;
 • Scleroza multiplă (MS);
 • Intervențiile chirurgicale; 
 • Înlocuirea articulațiilor (înlocuirea șoldului și a genunchiului);
 • Afecțiunile vestibulare.

Specificatii tehnice

Tipul benzii de alergat: 

 • Lățimea recomandată a benzii: cel puțin 48 cm (18.9”)
 • Lungimea recomandată a benzii: cel puțin 144 cm (56.7”)

Suportul pentru ham:

 • Înălțime: 230 cm (90.5”)
 • Lățime: 80 – 120 cm (31.5” – 47.3”)
 • Greutate maximă: 250 kg.

Ham:

 • Standard: EN361
 • Mărimi disponibile: L și XL.
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?