Winback Women

Echipament medical cu cea mai nouă tehnologie pentru vindecare post-partum, durere pelvina, dureri de san sau tulburari urinare.

Primește oferta de preț

Persoana

Energia Winback – bioaccelerator celular

Energia Winback este un curent de înaltă frecvență care oscilează între 300KHz și 1MHz. Acest curent neinvaziv stimulează mecanismele naturale de auto-reparare ale organismului.

Terapia Winback produce rezultate spectaculoase în ceea ce privește recuperarea rapidă a funcțiilor musculare și articulare.

Frecvența Winback – direcționare precisă a energiei

Terapia Winback TECAR diferă de electrostimulare sau ultrasunete prin faptul că generează un câmp magnetic de intensitate redusă, ceea ce înseamnă că este o energie neinvazivă și naturală pentru corpul uman.

Gama de frecvențe dezvoltată de Winback face posibilă targetarea precisă a diferitelor tipuri de țesut.

Diferența Winback

Winback a dezvoltat mai mult de 5 moduri de utilizare posibile prin lansarea pe piață a echipamentelor cu module speciale pentru fiecare afecțiune. Acestea oferă manevrabilitate de neegalat, confort și libertate de acțiune.

 

  • Diverse dimensiuni ale electrodului permit operațiuni de precizie (2,5cm – 3cm – 4cm – 6cm);
  • Mânere ergonomice pentru orice parte a corpului (2 modele diferite);
  • Gestionarea ușoară și rapidă a diferitelor programe pentru un confort optim în timpul tratamentului.

WINBACK 1.0: MODUL MANUAL

1 ELECTROD MOBIL + 1 ELECTROD FIX

Winback 1.0 – permite terapeutului să crească eficiența operațiilor manuale tradiționale, având acțiune globală și fiind compatibil cu toate tratamentele. 

WINBACK 2.0: MOD ASISTAT
2 ELECTROZI FICȘI

Un electrod adeziv FIX este plasat pe pacient, lăsând terapeutului mâinile libere. Se obține un efect analgezic imediat și libertate de mișcare atât pentru terapeut cât și pentru pacient.

WINBACK 4.0: MOD EXPRESS
2 ELECTROZI ÎN UNUL

Ambii electrozi sunt combinați într-un singur electrod. Această energie cu acțiune localizată asigură o stimulare rapidă, eficientă și locală a țesutului pielii.

WINBACK 5.0: MOD SMART
3 ELECTROZI PENTRU DISTRIBUIREA UNIFORMĂ A ENERGIEI

Se folosesc 3 electrozi pentru a distribui mai eficient energia care este transmisă atunci când terapeutul ia contact cu pacientul, prin intermediul brățărilor.

Indicații terapeutice

 

Vindecare post-partum

Conform celor mai recente statistici, aproximativ 70% din nașteri duc la traume musculare ce se află în majoritatea cazurilor în zona perineului.

Indiferent de tipul de leziune, Winback Women este esențial în tratarea acestor traume și accelerarea recuperării post-partum. Terapia înlătură aderențele cicatricilor, accelerează vindecarea si are efect de tonifiere pe țesuturile pelviene.

Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?