REO Medical la Congresele de toamnă 2023

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Evenimentele din această toamnă ne-au oferit posibilitatea de a împărtăși experiențe, tehnologii noi și metode de tratament cu experții din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei.

REO Medical a participat activ în perioada 6-8 Octombrie la Congresul Național de Fizioterapie de la Timișoara ca și partener GOLD și între 11-14 Octombrie la București, în cadrul celui de-al 46-lea Congres Național Anual de Medicină Fizică și de Reabilitare.

Participarea la congresele naționale de recuperare medicală asigură clienților noștri accesul la cele mai recente cercetări, studii și echipamente medicale din domeniu. Prezentările și workshopurile experților noștri de la Enovis, ExoAtlet și BoBo Balance dar și sesiunile interactive din stand, le-au oferit acestora oportunitatea de a învăța despre cele mai eficiente tehnici și metode de recuperare, de a dezvolta abilități practice și competențe în utilizarea noilor tehnici și tehnologii din domeniul recuperării, îmbunătățind astfel calitatea serviciilor oferite pacienților.

A asculta poveștile de succes și a vedea progresele realizate în domeniul recuperării poate motiva și încuraja specialiștii să își perfecționeze practica zilnică.

Workshopuri susținute în cadrul congresului:

Eaton CLIFF – specialist Chattanooga Enovis – Wound Healing Concept

Peter KREYNIN – specialist ExoAtlet – Rehabilitation with wearable ExoSkeletons

Gadi NIR – specialist BOBO Balance – The Future of Better Treatment: Affordable High-Tech Tools


Al 46-lea Congres Național Anual de Medicină Fizică și de Reabilitare București

Mulțumim pentru prezența numeroasă la standurile noastre!

Citeste mai mult

Toate categoriile

REO Medical la Congresele de toamnă 2023

Evenimentele din această toamnă ne-au oferit posibilitatea de a împărtăși experiențe, tehnologii noi și metode de tratament cu experții din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei. REO

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?