Workshop Manuthera242

Distribuie aceasta postare

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea din coloana vertebrală toracică, aducând îmbunătățiri semnificative în postură și mobilitate. Datorită versatilității sale, Manuthera 242 permite terapeuților să combine mișcarea cu tehnici de mobilizare specific alese pentru fiecare pacient în parte.

Manuthera 242 este o masă de tratament special concepută pentru a combina mai multe terapii într-o singură ședință. Aceasta este echipată cu tehnologii avansate care permit ajustarea precisă a poziției mesei, facilitând astfel diverse tipuri de terapii, cum ar fi:

a) Terapie de masaj: Masa dispune de role de masaj integrate și funcții de încălzire, care contribuie la relaxarea musculară și reducerea tensiunii.

b) Terapie de tracțiune: Prin sistemul său de tracțiune integrat, Manuthera 242 oferă posibilitatea de a efectua terapii de tracțiune, ameliorând astfel presiunea exercitată asupra discurilor intervertebrale și a coloanei vertebrale.

c) Terapie de mobilizare: Masa permite terapeuților să efectueze mișcări de mobilizare și întindere a articulațiilor, contribuind la îmbunătățirea mobilității și flexibilității.

d) Terapie de relaxare a mușchilor: Cu ajutorul masajului și al funcțiilor de încălzire, Manuthera 242 ajută la eliberarea tensionării și a contracturilor musculare.

Vă invităm la un nou Workshop Manuthera 242 care va explora o serie de patologii tratate cu ajutorul mesei Manuthera 242, inclusiv cifoza, scolioza, boala degenerativă a discurilor vertebrale sau hernia de disc. Pe lângă aceste aspecte, workshopul va cuprinde o prezentare detaliată a mesei, incluzând specificațiile tehnice relevante.

Trainerul va fi Daniel Nedelcu, terapeut miofascial, master chiropractor.

Participarea este gratuită.

Vă așteptăm!

Citeste mai mult

Știri Reo Medical

REO Medical la Congresele de toamnă 2023

Evenimentele din această toamnă ne-au oferit posibilitatea de a împărtăși experiențe, tehnologii noi și metode de tratament cu experții din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei. REO

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?