REO Medical la Conferința Națională Interdisciplinară de Fizioterapie 2023

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Participarea la o conferință reprezintă o oportunitate unică de a interacționa cu experți din domeniul de interes, de a învăța lucruri noi și de a fi inspirat de prezentările și discuțiile desfășurate.

Recent, REO Medical a participat la Conferința Națională Interdisciplinară de Fizioterapie, deșfasurată în perioada 6-8 Aprilie la Magic Place București și a prezentat aparate precum :

– Laser de mare putere LightForce;

– Combină de electroterapie Chattanooga Intelect NEO;

– Combină de electroterapie Chattanooga Intelect Mobile Combo 2;

– Aparat de electrostimulare Wireless PRO;

– Aparat TECAR Winback3SE , Winback3TX, BACK4;

– Aparat de stimulare electromagnetică Salus Talent PRO.

Doamna Dr. Elena Ucenic, medic primar obstretică-ginecologie, a susținut o prezentare despre terapia Winback în practica ginecologică, punctând cele mai importante aspecte ale introducerii radiofrecvenței în tratarea numeroaselor patologii ginecologice, cum ar fi: tulburările urinare, durerile pelvine, durerile de sân etc.

Pe lângă aspectele educaționale și de networking, conferința a fost, de asemenea, o ocazie de a experimenta noile tendințe și tehnologii din domeniul recuperarii medicale și de a dobândi o perspectivă mai largă asupra direcției în care se îndreaptă industria.

Citeste mai mult

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?