REO Medical la Conferința Națională Interdisciplinară de Fizioterapie 2023

Distribuie aceasta postare

Participarea la o conferință reprezintă o oportunitate unică de a interacționa cu experți din domeniul de interes, de a învăța lucruri noi și de a fi inspirat de prezentările și discuțiile desfășurate.

Recent, REO Medical a participat la Conferința Națională Interdisciplinară de Fizioterapie, deșfasurată în perioada 6-8 Aprilie la Magic Place București și a prezentat aparate precum :

– Laser de mare putere LightForce;

– Combină de electroterapie Chattanooga Intelect NEO;

– Combină de electroterapie Chattanooga Intelect Mobile Combo 2;

– Aparat de electrostimulare Wireless PRO;

– Aparat TECAR Winback3SE , Winback3TX, BACK4;

– Aparat de stimulare electromagnetică Salus Talent PRO.

Doamna Dr. Elena Ucenic, medic primar obstretică-ginecologie, a susținut o prezentare despre terapia Winback în practica ginecologică, punctând cele mai importante aspecte ale introducerii radiofrecvenței în tratarea numeroaselor patologii ginecologice, cum ar fi: tulburările urinare, durerile pelvine, durerile de sân etc.

Pe lângă aspectele educaționale și de networking, conferința a fost, de asemenea, o ocazie de a experimenta noile tendințe și tehnologii din domeniul recuperarii medicale și de a dobândi o perspectivă mai largă asupra direcției în care se îndreaptă industria.

Citeste mai mult

Știri Reo Medical

REO Medical la Congresele de toamnă 2023

Evenimentele din această toamnă ne-au oferit posibilitatea de a împărtăși experiențe, tehnologii noi și metode de tratament cu experții din domeniul fizioterapiei și kinetoterapiei. REO

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?