Dispozitivul R-SHOCK folosit pentru tratarea tendinopatiilor

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Termenul de “tendinită” folosit foarte des nu este neapărat relevant. “-ită ” înseamnă inflamație, însă nu toate leziunile tendoanelor sunt și inflamatoare. De fapt, termenul de tendinopatie este mai relevant și potrivit și ar trebui să fie utilizat atunci când se vorbește despre durerea tendonului. Tendinopatiile sunt foarte des întâlnite printre patologiile de acest gen și necesită de cele mai multe ori folosirea a numeroase tehnologii pentru optimizarea tratamentului.

R-SHOCK este tehnologia potrivită pentru tratarea celor 3 tipuri existente de tendinopatii datorită modurilor sale unice de tratament.

R-SHOCK pe tendinoză
Tendinoza, care este o degenerare a tendonului fără inflamație, poate dura câteva luni pentru a fi tratată. Simptomele cele mai des întâlnite sunt durerea puternică la întindere și contracție, dar sensibilitate scăzută la palpare.
Pe această patologie, modul SHOCK al aparatului R-SHOCK va face posibilă combaterea fibrozei corpului tendonului, prin generarea de hipertermie și prin efectul acesteia asupra colagenului.

R-SHOCK pe tenosinovite
Tenosinovita este o inflamație a tendonului și a tecii sinoviale a acestuia. Se manifestă prin durere la întindere si la palpare, dar nu și la contractare. Pentru a trata această inflamație a tecii sinoviale, modul SWAP al aparatului R-Shock, care combină alternant TECAR/PULSE și cae are un efect capacitiv cu căldură ușoară localizată, este cel mai potrivit. În general, acest mod este recomandat și pentru efectul analgezic, asupra troficității și eficacității sale în patologiile acute.

R-SHOCK pe entezopatie
Entezopatia este un termen general pentru enteză, fie că este inflamatorie (entezită) sau mecanică. Se manifestă prin durere la palpare (în contact cu osul, zona de inserție) și durere la contracție.
Pentru a rezolva problema deficitului de irigare a entezei, modul MIX (TECAR + PULSE) va fi cel mai eficient. Aceasta va genera căldură puternică și are caracteristici excelente de drenaj. Mai larg, acest mod este recomandat și pentru contracturi profunde, rigiditate musculară și vascularizare profundă.

Citeste mai mult

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?