Aparate Tecar R-Shock pentru Fizioterapie

Echipament medical cu cea mai nouă tehnologie pentru clinici de terapie.

Primește oferta de preț

Persoana

Noul dispozitiv R-SHOCK diferă de toate celelalte dispozitive de terapie, datorită electrodului all-in-one.

Un electrod – 3 efecte: defibrozarea țesuturilor, efect analgezic, troficitate crescută a țesuturilor.

Electrodul permite 3 funcții all-in-1: capacitiv, rezistiv și chiar pulse (echivalentul electrostimulării de joasă frecvență). Prin urmare, acțiunea sa poate fi multiplă: localizată, superficială, profundă sau pur analgezică, cu posibilitatea combinării acestor acțiuni.

Cu R-SHOCK, puteți decide să aveți functia PULSE (frecvență joasă) doar pentru a viza efectul analgezic, fără a utiliza energie TECAR (fără generare de căldură). Modul PULSE + vă permite să lucrați pe trei niveluri diferite: superficial, mediu sau profund.

Mai mult confort pentru terapeut și pacient

Această acțiune terapeutică analgezică este deosebit de utilă în cazurile de durere acută, când atingerea țesutului afectat al pacientului precum și/sau mobilizarea acestuia devine aproape imposibilă, întrucât cu ajutorul R-SHOCK  se produce scăderea durerii prin diminuarea pragului de activare a nociceptorilor locali. Apoi, în timpul tratamentului, acest efect face posibilă o conduită terapeutică mai rapidă și eficientă, oferind totodată mai mult confort pacientului, care are mai puține dureri.

Este posibilă combinarea funcției PULSE + cu tehnicile manuale, mobilizare, fasciale sau efectuarea tratamentului cu energia TECAR, beneficiind în același timp de efectul său termic și biologic.

R-SHOCK vine în ajutorul terapeutului prin noile sale caracteristici și anume: modul de alternare a 2 secunde de energie TECAR și 2 secunde de funcție PULSE, pentru o gestionare mai precisă și de durată a efectului analgezic. Acest lucru face ca R-SHOCK să fie de asemenea și mai eficient în reducerea fibrozei musculare și/sau cicatriceale sau în tratarea problemelor fibroase articulare (de exemplu cotul tenismenului, anchiloza articulară ca urmare a unei inflamații prelungite a capsulei articulare, etc), prin posibilitatea utilizării energiei acestuia ca și tehnică de utilizare punctiformă.

Caracteristici tehnice:
  • frecvență: 300 KHz;
  • putere: 100-240 Vac 50/60Hz;
  • funcții: TECAR, PULSE, PULSE+, MIX, LOOP, SHOCK, DYNAMIC TECAR, DYNAMIC PULSE;
  • durată tratament : 0 – 30 min.
Accesorii:
  • aplicator mobil Fractal Ret;
  • electrod de retur mobil;
  • placă de retur fixă.