Aparate Tecar G-Move Suit pentru Fizioterapie

Echipament medical cu cea mai nouă tehnologie pentru clinici de terapie.

Primește oferta de preț

Persoana

G-MOVE SUIT este revolutionar în domeniul compresiei active.

Permite, în special, patru utilizări într-un singur produs: pe lângă posibilitatea de a-l utiliza ca un dispozitiv de compresie convențional într-un mod static, G-MOVE SUIT face posibilă recuperarea activă, tonifierea musculară, precum și terapii bazate pe metoda KAATSU. Toate restricțiile au fost eliminate, datorită dimensiunilor mici, ușurinței și autonomiei sale. G-MOVE SUIT vă va urmări peste tot în timpul călătoriilor dvs. și va depăși nivelul de operare al compresiei curente.

Compresia mobilă G-MOVE este cea mai inovativă metoda de recuperare a capacității fizice de pe piață: oferă, prin urmare, utilizatorului toate tehnicile posibile de recuperare.

Fiind in același timp pasiv, activ, fracțional și desigur, mobil, G-MOVE depășește toate dezavantajele compresiei clasice. Problemele obișnuite (imobilizare, atrofie musculara, dependență electrică, greutate, durată, forta, fragilitate) sunt, prin urmare, acum un lucru al trecutului: G-MOVE SUIT oferă o utilizare foarte largă in recuperare, medicina sportiva si antrenamentul sportivilor de performanta.

După cum sugerează și numele său, designul G-MOVE SUIT este inspirat direct din combinația G-SUIT.

Este de fapt purtat de aviatori și astronauți supuși unei forțe de accelerație ridicate (G) pentru a evita pierderea cunoștinței. Într-adevăr, compresiunea membrelor inferioare împiedică sângele să se concentreze pe partea inferioară a corpului din cauza gravitației și permite creierului să fie irigat corespunzător de circulația sângelui. În timpul fazelor în care forța gravitațională este ridicată, creierul este lipsit de sânge, ceea ce duce la o vedere încețoșată sau chiar pierderea cunoștinței. Compresia membrelor inferioare prin combinația G-SUIT ajută la stoparea acestui fenomen.

3 MODURI DE LUCRU:
VERSATILITATE

Datorită flexibilității și autonomiei sale, GMOVE-SUIT este utilizat la sfârșitul unei terapii (pentru o sesiune de revenire) sau la inceputul cesteia (incalzirea pacientului/ sportivului ce preede succesiunilor sesiunilor de lucru).

Sportivul poate folosi GMOVE-SUIT atat in timpul desfășurării  activitatii sale specifice (in functie de sportul practicat, excepti inotul), cat si in drum spre sau dinspre locatia de antrenament (mergand pe jos, călătorind cu avionul, autocarul etc)  facilitand astfel eliminarea toxinelor și întoarcerea venoasă, fără a pierde timp.

2G – Activ

ACTIVE: mobilitate în urma efortului fizic intens, faciliteaza eliminarea toxinelor printr-un antrenament fizic moderat (la 50-60% din efortul maxim). Această tehnică, numită și recuperare activă, reduce concentrația plasmatică a lactatului mai repede decât recuperarea pasivă și, de asemenea, face posibilă reducerea durerilor si a febrei musculare de a doua zi după exercițiu.

4G – Boost

Funcția BOOST stimuleaza considerabil aportul de oxigen pentru a crește activitatea musculară în timp ce se folosește o încărcare minima. G-MOVE SUIT se folosește la o presiune de 120mmHg pentru a comprima ambele picioare timp de 1 minut. Urmează o recuperare activă de 1 minut (funcție activă), în care atletul trebuie să rămână în mișcare, dar la 40% din efortul depus.