Tratamentul Inflamației cu ajutorul dispozitivului Winshock by Winback

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Inflamația se referă la o serie de manifestări clinice (durere, roșeață ) care au loc în interiorul corpului ca urmare a număroaselor agresiuni.


Inflamația intră, împreună cu durerea, hemostaza și imunitatea, în categoria proceselor de reacție care sunt esențiale pentru menținerea integrității organismului.


Winshock și funcția sa de Push-In reprezintă soluția pentru înlăturarea inflamației!


Termoterapia este, fără îndoială, cel mai bun răspuns la tratamentul inflamator și se bazează pe reacția Hunting. Care este principiul de bază? Se aplică intens tratament rece pentru 4-5 minute, iar apoi porțiunea lezată ia contact cu aerul și se încălzește. Winshock dezvoltă acest principiu și oferă o soluție mai rapidă prin accelerarea căldurii în zona afectată la o temperatură ce crește de la -15°C la 45°C în 25 de secunde, dezvoltând vasoconstricție și vasodilatație. Această tehnică duce la creșterea fluxului sanguin în capilare ca o reacție a variației de temperatură.


Programul Push-In de care Winshock dispune permite o penetrare mai bună în țesut a temperaturii reci. Are astfel efecte anti-inflamatorii și este un analgezic de durată. Mai mult decât atât, tratamentul cu Winshock reduce producerea de mediatori chimici ce cauzează reacții inflamatoare.


Pe inflamații cronice, Winshock va genera hipotermie localizată ducând la o scădere a temperaturii epidermei urmată de o hipertermie imediată pentru a opri inflamația. La inflamația acută, când hipotermia persistă, instalarea frigului inhibă procesul inflamator.
Consecințele traumatismelor acute – edem, umflături, hematoame sunt tratate cu ajutorul acțiunii duble ale aparatului Winshock.
Dacă nu se utlizează frigul, R-SHOCK este alternativa de combatere a inflamației. Acest dispozitiv de tecarterapie focală, permite generarea diatermiei, iar aplicarea sa targetată va duce la o activare locală a vasodilatației, o creștere a aportului de oxigen către țesuturi, o creștere a microcirculației și eliminarea deșeurilor.
Aplicarea terapiei LASER poate fi și ea o soluție, pulsul său producând efecte fototermale adaptate rezoluției procesului inflamator și resorbției edemului. Aceste rezultate, împreună cu acțiunea analgezică a tratamentului, stau în spatele reducerii rapide a simptomatologiei dureroase descrise de numeroase studii clinice.

Citeste mai mult

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?