Tratarea durerii cervicale cu ajutorul terapiei Winback TECAR

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

După cum sugerează și numele, durerea de gât este o durere cu localizare cervicală. Cervicalgia, cel mai adesea posterioară, constă în contracturi dureroase ale mușchilor, în special mușchii trapezi. Ele pot fi consecința osteoartritei vertebrale cervicale.

„Text-neck”, o boală din ce în ce mai răspândită

S-a dezvoltat în ultimii ani o nouă afecțiune legată de utilizarea din ce în ce mai intensă a telefoanelor mobile: „text-neck”.  Acest nume descrie sindroamele ca dureri la nivelul gâtului și umerilor, dar și dureri de cap și disconfort la nivelul brațelor.

Mușchii gâtului nu sunt adaptați pentru a susține pozițiile pe care le adoptăm – capul înainte, privirea în jos – ore în șir pentru a trimite și citi mesaje text sau pentru a viziona filme pe telefoanele mobile. Capul nostru cântărește în medie între 4,5 și 5,5 kg, iar gâtul și umerii au dificultăți să-l susțină pe o perioadă îndelungată de timp, potrivit specialiștilor. De aici și expresia „text-neck” pentru a caracteriza această nouă boală.

Pentru a preveni agravarea problemelor de sănătate asociate cu această postură, specialiștii sfătuiesc să ții telefonul mobil la nivelul feței, să te întinzi și mai ales să înmulțești pauzele fără telefon mobil.

Nu există un tratament medicamentos specific pentru durerile de gât; analgezicele vor exclude doar efectele fără a trata cauzele. Cu efectul său analgezic, Back 3 Color le poate înlocui și poate trata patologiile acute. Back 3 Color va urmări procesul biologic, îl va accelera si optimiza. Reabilitarea, de două ori mai rapidă, este facilitată, iar rigiditatea dispare încă de la primele ședințe. Ideală pentru tratarea definitive a durerii cronice, interventia medicului se va perfecționa cu ajutorul diverselor dispozitive marca Winback.

Winback este combinația de confort și eficiență pe care o meriți, de ce să nu profiți de ea?

Citeste mai mult

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?