Dispozitivul R-SHOCK în tratarea leziunilor sportivilor

Distribuie aceasta postare

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Datorită diatermiei, procesul care sta la baza tehnologiei TECAR, vindecarea este accelerată și îmbunătățită, oferind în același timp efect anti-inflamator. Echipamentul medical R-SHOCK a fost conceput pentru a se integra perfect în schemele de tratament oferite de fizioterapeuții care se ocupă de sportivi. Aceștia ocupă un rol important în performanțele sportivului ale căror corpuri reprezintă instrumentele meseriei lor și trebuie să fie în stare optimă mereu. Ca urmare, recuperarea și gestionarea leziunilor sunt două dintre cele mai importante aspecte ale muncii lor zilnice.


Scut împotriva celor mai comune patologii
În domeniul sportului există anumite probleme destul de repetitive. Pentru fizioterapeuți, combinația dintre terapia manuală și R-SHOCK ușurează considerabil procesul, ceea ce însemnă că pot lucra într-un anumit mod care este mai eficient, mai precis și targetat, dar și mai rapid. Aceste beneficii ajută atleții să își atingă potențialul maxim deoarece datorită echipamentului R-SHOCK, contracturile sau punctele trigger vor fi mult mai ușor de tratat, efectul termic conducând la relaxarea mușchilor.
Din cauza naturii repetitive pe care o au majoritatea mișcărilor fizice, tendinopatiile sunt comune în rândul atleților și de cele mai multe ori trebuie tratate de un specialist. R-SHOCK este optimizat pentru a trata astfel de afecțiuni, fie tendinoză (cu ajutorul modului SHOCK pentru tratarea fibrozei ), fie tenosinovita (cu ajutorul modului SWAP pentru a contracara durerea în fază acută alături de efectul anti-inflamator care îmbunătățește calitatea țesutului) sau entesopatia (cu ajutorul modului MIX pentru drenaj și revascularizare).
R-SHOCK permite tratarea rapidă a entorselor, accelerând drenajul și vindecarea, beneficii care duc la sesiuni de tratament mai scurte și o revenire mai rapidă la activitatea zilinică deplină.


Compact și practic!
Deoarece echipamentul R-SHOCK este mic, ușor (1.2kg) și pe baterii, tratamentul poate fi făcut oriunde: într-un hotel, hol sau chiar autobuz. Este dispozitivul ultra-mobil care este perfect pentru fizioterapeuții din lumea sportului – job care de cele mai multe ori presupune deplasare.
Prin efectele sale analgezice și anti-inflamatoare, alături de impactul pe care acest echipament îl are asupra fibrozei și contracturilor, R-SHOCK ușurează munca specialiștilor.

Citeste mai mult

Toate categoriile

Workshop Manuthera242

Manuthera 242 este un instrument esențial în mobilizarea și manipularea coloanei toracice. Cu ajutorul acestei mese special concepute, se poate elibera eficient rigiditatea și tensiunea

Primește detalii despre produsele din oferta noastră

Folositi butonul de mai jos pentru a ne contacta

blog-contact
Începe conversația
Ai întrebări?
Bună.
Cu ce te putem ajuta?